GE a anuntat ca rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului 2007 au crescut cu 14% la 5,5 miliarde de dolari fata de perioada similara a anului 2006, a declarat compania intr-un comunicat. Profiturile inregistrate in al treilea trime
GE a anuntat ca rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului 2007 au crescut cu 14% la 5,5 miliarde de dolari fata de perioada similara a anului 2006, a declarat compania intr-un comunicat. Profiturile inregistrate in al treilea trimestru al lui 2007 din continuarea operatiunilor au atins nivelul de 5,1 miliarde de dolari, ceea ce reprezinta o crestere de 9%. Veniturile din continuarea operatiunilor au atins 42,5 miliarde dolari, inregistrand o crestere de 12% si o crestere organica de 8%.
Totalul comenzilor GE a crescut cu 20%, ajungand la 24 miliarde dolari, iar rezerva totala de comenzi a crescut cu 19 miliarde dolari fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce reprezinta o crestere de 43%. Comenzile pentru echipamente importante au crescut cu 39%, iar rezerva totala de comenzi pentru echipamente importante a crescut cu 56%, ajungand la valoarea de 47 miliarde dolari. Compania a marcat astfel al 11-lea trimestru consecutiv, cu o crestere organica a veniturilor de doua-trei ori din produsul intern brut.
"GE a inregistrat un trimestru cu rezultate solide, in ciuda instabilitatii extreme prezente pe piata serviciilor financiare si a unor aspecte unice in unitatile noastre de business industriale", a declarat Jeff Immelt, presedintele GE. "Divizia Infrastructure a livrat o crestere de doua cifre a profitului pe segment, mai exact 12%, impulsionata de un nivel solid de performanta obtinut de Oil & Gas, Transportation si Energy. Unitatea noastra de business Aviation se mentine pe o pozitie solida, inregistrand o crestere de 93% a comenzilor pentru echipamente. In acest trimestru, am inregistrat o crestere a programelor noastre pentru dezvoltarea echipamentelor aviatice de 0,1 miliarde de dolari", a declarat Jeff Immelt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.