Episcopul de Arges, PS Calinic Argatu, cu numele de cod "Zamfir", a primit verdict de colaborare cu securitatea ca politie politica, in urma sedintei de marti a Colegiului Consiliului National de Studiere a Arhivelor fostei Securitati, informeaza Rom
Episcopul de Arges, PS Calinic Argatu, cu numele de cod "Zamfir", a primit verdict de colaborare cu securitatea ca politie politica, in urma sedintei de marti a Colegiului Consiliului National de Studiere a Arhivelor fostei Securitati, informeaza Rompres.

Inca un inalt prelat BOR ar fi trebuit sa primeasca, tot marti, un verdict, insa, potrivit lui Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, voturile in Colegiu au fost egale si va trebui sa se amane o eventuala decizie. Este vorba despre Visarion Rasineanu, episcop-vicar de Sibiu, despre care se afirma ca era "persoana de sprijin", cu numele conspirativ "Bobi".



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.