Excelenta. Producatorul masinii de lux Lexus a fost desemnat cel mai bun constructor auto al anului Skoda Octavia si Lexus sunt considerate cele mai fiabile si mai de calitate masini aflate in productie si oferite spre vanzare in 2007. Acesta este r
Excelenta. Producatorul masinii de lux Lexus a fost desemnat cel mai bun constructor auto al anului Skoda Octavia si Lexus sunt considerate cele mai fiabile si mai de calitate masini aflate in productie si oferite spre vanzare in 2007. Acesta este rezultatul unui clasament auto publicat de cotidianul britanic "Autoexpress" si citat pe themoneychannel.ro. In realizarea topului au fost luate in considerare gradul de fiabilitate a masinilor si calitatea generala a acestora, dar si confortul, manevrabilitatea si costurile de intretinere. Pe podium Potrivit "Autoexpress", cea mai buna masina din 2007 a fost Skoda Octavia II. Pe urmatoarele locuri s-au clasat Lexus RX (II), Honda S2000 (III). Acestea au fost urmate de Honda Civic si BMW Seria 5 (locurile IV-V). Cat priveste constructorii auto, pe podium au urcat japonezii de la Lexus (I) si cei de la Honda (III) precum si cehii de la Skoda (II). Porsche a salvat onoarea Europei occidentale cu modelul Boxter, clasandu-se pe IV, fiind urmat de Mazda si Subaru. Primii de la coada Urmare probabil a "prieteniei" anglo-franceze, coada clasamentului a fost ocupata de marcile franceze si tot in aceasta zona s-au plasat si cele italiene. Astfel, pe ultimile pozitii s-au "cazat" Ford Ka (locul 96), Peugeot 206 (97), FIAT Stilo (98), Renault Scenic (99) si FIAT Punto (100).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.