Tripla campioana olimpica de la Atena a facut show duminica seara, in Oklahoma, alaturi de Evgheni Plusenko si alte nume mari ale gimnasticii si patinajului mondial.

Gimnasta romana Catalina Ponor s-a „antrenat" timp de o saptamina, sub comanda Nadiei Comaneci, in Statele Unite. Constanteanca a fost invitata sa demonstreze in show-ul „Tylenol Skating and Gymnastics Spectacular", pus in scena de Zeita de la Montreal si de sotul acesteia, Bart Conner, dar si de campionul mondial la patinaj Todd Eldredge. Nu mai putin de 5.000 de persoane s-au adunat, duminica noapte, la Ford Center din Oklahoma pentru a admira, pe gheata sau pe birna, mai multi campioni olimpici sau mondiali ai celor doua discipline. Patinatorii Evgheni Plusenko, Shizuka Arakawa, Surya Bonaly si gimnastii Paul Hamm, Anastasia Liukin si Catalina Ponor au fost cap de afis la acest spectacol. „A fost o atmosfera fantastica", a spus incintata tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, care a demonstrat pe o birna pozitionata in mijlocul ghetii.

Fondul muzical al show-ului a apartinut pianistului chinez Lang Lang, cel care va cinta in deschiderea Olimpiadei de la Beijing. „Sint extrem de incintat ca am avut ocazia sa ma aflu alaturi de nume mari ale gimnasticii si patinajului mondial. Am urmarit cu atentie evolutiile lor la Jocurile Olimpice si sint onorat ca acum am reusit sa-i cunosc", a spus pianistul chinez.

In scurta vacanta petrecuta peste Ocean, Catalina Ponor a reusit sa le pregateasca mici surprize celor dragi. „A fost incintata de scurta vacanta in Statele Unite. Pentru ca timpul i-a permis, a reusit sa mearga si la cumparaturi. I-a cumparat tatalui ei o minge de fotbal american originala. Asta pentru ca Florin, sotul meu, este un mare amator de rugby, un sport apropiat de fotbalul american. De altfel, el joaca la o echipa de amatori din Constanta", ne-a declarat mama Catalinei, Carmen Ponor. Gimnasta este asteptata sa se intoarca astazi in Romania.