TINERET - Romania - Franta 0-0
Reprezentativa de tineret a Romaniei a incheiat aseara la egalitate, 0-0, meciul cu Franta din grupa a 10-a preliminara a CE 2009, disputat pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi. In ciuda unui meci des
TINERET - Romania - Franta 0-0
Reprezentativa de tineret a Romaniei a incheiat aseara la egalitate, 0-0, meciul cu Franta din grupa a 10-a preliminara a CE 2009, disputat pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi. In ciuda unui meci destul de tern, tru­pa lui Emil Sandoi se poate considera multumita cu aceasta remiza alba dupa sco­rul inregistrat in partida din Hexagon, 1-1. Astfel, in caz de egalitate de puncte la finalul disputelor din grupa, Romania va avea avantajul rezultatelor directe favorabile. Urmatorul joc al nostru este la 17 noiembrie, cu Malta, acasa. Francezii au controlat meciul de ieri, dar nu au pus decat rareori in mare pericol poarta lui Tatarusanu, in vreme ce tricolorii au ripostat doar printr-o semiocazie ratata de Bogdan Stancu in prima repriza. Antrenorul Emil Sandoi a folosit urmatoarea formula: Tatarusanu - Homei, Scutaru, Mardare, Latovlevici - Torje, Sepsi, Bicfalvi (foto stanga), Deac (a€™85 Sarghi), Keseru - B. Stancu (a€™87 L. Ganea).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.