Politistii din Caransebes au intrat in alerta maxima dupa ce un cetatean a descoperit, in weekend, sub un pod care desparte orasele Lugoj si Caransebes, trunchiul unui cadavru, fara cap si membre, invelit intr-un covor. La 20 de metri mai departe, s
Politistii din Caransebes au intrat in alerta maxima dupa ce un cetatean a descoperit, in weekend, sub un pod care desparte orasele Lugoj si Caransebes, trunchiul unui cadavru, fara cap si membre, invelit intr-un covor. La 20 de metri mai departe, sub un alt pod, oamenii legii au gasit, ulterior, si celelalte parti ale corpului decedatului, invelite in pungi de plastic. Politistii au refacut trupul din bucatile pe care le-au scos din pungi si au reusit sa alcatuiasca un portret-robot al victimei. Astfel, acestia au stabilit ca este vorba despre un barbat cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, de 1,85 m inaltime si aproximativ 90 de kilograme. Avea ochii caprui si parul lung, dar niciun semn particular. Anchetatorii spun ca in zona nu exista urme de sange, ceea ce inseamna ca barbatul nu a fost ucis si transat acolo. In plus, in zona nu s-a inregistrat nicio disparitie in ultimele zile, ceea ce i-a condus pe oamenii legii la concluzia ca acesta nu este localnic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.