Bugetul de stat pe 2008 si cel al asigurarilor sociale vor fi supuse votului parlamentarilor pe 27 noiembrie, dupa euroalegeri, a decis ieri conducerea legislativului, anuntul fiind facut de secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu. Potrivit lui
Bugetul de stat pe 2008 si cel al asigurarilor sociale vor fi supuse votului parlamentarilor pe 27 noiembrie, dupa euroalegeri, a decis ieri conducerea legislativului, anuntul fiind facut de secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu. Potrivit lui Ioan Munteanu, grupurile parlamentare au propus ca bugetul sa intre la vot dupa alegerile pentru PE pentru ca temele de campanie sa nu interfereze cu alte subiecte. PD si PSD au anuntat ca nu vor vota bugetul daca amendamentele lor nu vor fi acceptate de restul formatiunilor. PD nu a specificat ce amendamente ar dori sa introduca, in timp ce PSD a spus ca doreste ca acest buget sa contina prevederi precum: reducerea TVA la alimente, majorarea pensiilor, marirea salariilor profesorilor, acordarea de subventii pentru agricultori. In urma cu o saptamana, premierul a anuntat ca doreste consultari cu partidele si sindicatele pe tema celor doua bugete, insa cele doua partide au anuntat ca nu vor participa la acestea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.