Britney Spears s-a prezentat la o sectie de politie din Los Angeles pentru a i se lua amprentele si a fi fotografiata, formalitate care precede procesul in care cantareata este cercetata pentru fuga de la locul unui accident si conducere cu permisul
Britney Spears s-a prezentat la o sectie de politie din Los Angeles pentru a i se lua amprentele si a fi fotografiata, formalitate care precede procesul in care cantareata este cercetata pentru fuga de la locul unui accident si conducere cu permisul suspendat, informeaza Reuters. ACUZE. Cantareata in varsta de 26 de ani a fost obligata sa se supuna acestei formalitati inainte de inceperea procesului, programat pe 25 octombrie. Pe 21 septembrie, Spears a fost pusa sub acuzatie pentru fuga de la locul accidentului si conducere fara permis valabil, dupa un incident care a avut loc in apropiere de Los Angeles. Pe 6 august, vedeta a fost filmata in timp ce incerca sa-si parcheze masina. Spears a lovit o masina din parcare, dupa care a plecat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Proprietarul vehiculului avariat a raportat incidentul pe 9 august. PROBLEME. Vedeta risca, insa, o pedeapsa de pana la sase luni de inchisoare. Cantareata va trebui, de asemenea, sa plateasca o amenda de 1.000 de dolari. Aceasta nu este singura problema pe care Spears o are cu justitia. In urma cu doua saptamani, un judecator a decis sa-i retraga temporar custodia celor doi copii ai sai in favoarea fostului sot, Kevin Federline. Cantareata a obtinut ulterior dreptul de a-si vizita copiii, Sean Preston, in varsta de doi ani, si Jayden James, in varsta de un an, si de a petrece o noapte pe saptamana cu acestia in prezenta unei terte persoane. O noua audiere in procesul de stabilire a custodiei copiilor a fost programata pe 26 octombrie. Judecatorul a atentionat-o pe Spears ca, din cauza comportamentului turbulent afisat de ea in ultimul an, ar putea sa piarda definitiv custodia copiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.