Biroul Electoral Central (BEC) va definitiva, astazi, listele electorale cu candidatii partidelor politice pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 25 noiembrie. Potrivit calendarului BEC privind organizarea euroalegerilor, luni
Biroul Electoral Central (BEC) va definitiva, astazi, listele electorale cu candidatii partidelor politice pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 25 noiembrie. Potrivit calendarului BEC privind organizarea euroalegerilor, luni este ultima zi de solutionare a contestatiilor depuse la Tribunalul Bucuresti.In baza solutiilor date, biroul ar urma sa faca modificarile de rigoare pe listele de candidaturi.Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a precizat ca, din informatiile pe care le detine, nicio contestatie nu a avut castig de cauza in instanta, ceea ce inseamna ca, mai mult ca sigur, listele inregistrate la Biroul Electoral Central in luna septembrie raman neschimbate.Tot in aceasta saptamana se va stabili si ordinea pe buletinele de vot, aceasta facandu-se maine, prin tragere la sorti.Campania electorala pentru Parlamentul European va debuta oficial pe 25 octombrie.In cursa pentru euro-alegeri s-au inscris 13 partide. Isi va incerca sansele pentru un loc la Bruxelles si un candidat independent, Laszlo Tokes.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.