Ca si in editiile trecute, ASTRA Film Fest este locul de intalnire al profesionistilor din industria de film din Romania. Astfel, in cadrul festivalului va fi organizat un workshop pre-media finantat din fonduri europene, pe tema finantarii din buget
Ca si in editiile trecute, ASTRA Film Fest este locul de intalnire al profesionistilor din industria de film din Romania. Astfel, in cadrul festivalului va fi organizat un workshop pre-media finantat din fonduri europene, pe tema finantarii din bugete mici si mijlocii a filmelor si documentarelor artistice. Workshop-ul va avea loc pe durata a doua zile, 25-26 octombrie 2007, la Casa de Cultura din Sibiu, si se adreseaza profesionistilor din industria cinematografica si de televiziune din Romania - producatori, personal bancar, functionari ai institutiilor de finante publice, posturi de televiziune. Evenimentul este organizat de Pre Media Support, in colaborare cu Festivalul de Film ASTRA. La acest workshop sunt asteptati si studenti interesati de finantarea filmelor, studentii avand rolul de observatori. Programul se anunta extrem de ambitios si va implica 6 - 8 ore de lucru pe zi, cu traineri din Germania, scopul declarat al workshopului fiind acela de a oferi informatii folositoare profesionistilor implicati in activitati de productie si finantare de film, de a inspira deschidere si vointa de colaborare in cadrul unei echipe creative si de a creste oportunitatile accesului pe piata al autorilor din Romania. (C. M.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.