La sedinta de pregatire de ieri a participat si Florentin Petre (foto), convocat duminica, dupa ce Mutu, Codrea si Nicolita au primit al doilea cartonas galben in meciul cu Olanda si au devenit suspendati pentru intalnirea de maine. Piturca va conduc
La sedinta de pregatire de ieri a participat si Florentin Petre (foto), convocat duminica, dupa ce Mutu, Codrea si Nicolita au primit al doilea cartonas galben in meciul cu Olanda si au devenit suspendati pentru intalnirea de maine. Piturca va conduce astazi, de la ora 12, antrenamentul oficial in Luxemburg. Tot ieri, UEFA a anuntat brigada care va conduce intalnirea cu Luxemburg, aceasta fiind una din Germania, cu Felix Brych (32 de ani), care abia a primit ecusonul FIFA, ajutat de Volker Wezel (42 de ani, purtator al ecusonului FIFA din 2003) si Mike Pickel (32 de ani, arbitru FIFA din 2007), precum si de rezerva Thorsten Kinhoefer (39 de ani, arbitru FIFA din 2006). Observator pentru joc a fost desemnat elvetianul Guido Cornella, iar observator pentru arbitraj danezul Peter Mikkelsen. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.