Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.

Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de ace
Compania Domus Stil va construi un nou ansamblu rezidential in zona Vitan din Capitala.

Noul ansamblu rezidential se va numi Confort City si va fi ridicat la mica distanta de Confort Park, un alt ansamblu rezidential construit de acelasi dezvoltator. Va fi lansat pe piata la Tirgul imobiliar Condominium. Noul cartier se va construi la aproximativ sapte kilometri de Piata Unirii si de Piata Alba Iulia si la sase kilometri de Parcul Tineretului. Va cuprinde 1.680 de apartamente dispuse in 12 blocuri cu cite 10 niveluri. Vor fi scoase la vinzare apartamente cu una, doua, trei sau patru camere.

Preturile vor porni de la 49.700 de euro/unitate locativa. Locuintele cu o camera vor avea suprafete construite intre 41 si 46 mp, cele cu doua camere vor avea intre 73 si 81 mp, cele cu trei camere - intre 101 si 111 mp, iar cele cu patru camere vor avea 127-130 mp. Fiecare apartament va avea centrala termica si contoare pentru consumurile de apa si energie electrica. La capitolul finisaje se poate vorbi despre usa metalica, gresie, faianta, geamuri termopan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.