Un elev in clasa a VIII-a din comuna Valea Mare, judetul Valcea, s-a spanzurat, sambata noaptea, de creanga unui copac din apropierea casei parintesti folosindu-se de cureaua de la pantaloni. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Politi
Un elev in clasa a VIII-a din comuna Valea Mare, judetul Valcea, s-a spanzurat, sambata noaptea, de creanga unui copac din apropierea casei parintesti folosindu-se de cureaua de la pantaloni. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene Valcea, baiatul in varsta de 14 ani a lasat un bilet de adio in care a scris ca ii pare rau, insa nu a precizat ce anume l-a determinat sa recurga la acest gest extrem. Singurele lui dorinte au fost ca telefonul sau mobil sa fie lasat unui prieten, iar fratele lui sa nu se lase de scoala. Elevul a disparut de acasa in dupa amiaza zilei de sambata, in jurul orei 18.00, iar parintii au plecat sa il caute.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.