3 puncte programate
Meciul va avea loc pe stadionul Josy Barthel, la ora 21.15. Cu o zi inainte, tricolorii au programat antrenamentul oficial, pe acelasi stadion. Cartu, la Mioveni Dupa demiterea lui Florin Marin, conducerea Daciei Mioveni a decis sa-l aleaga pe Sorin Cartu in functia de tehnician al echipei. Sorinaccio a semnat un contract pana la vara, urmand ca, la finele sezonului, sa se decida pastrarea lui in functie de rezultate. Avem jucatori buni, dar situatia iti da fiori, a recunoscut Cartu.
Demisii in bloc la Cluj
In urma situatiei foarte proaste in campionat, majoritatea conducatorilor de la U Cluj au fost nevoiti sa isi dea demisia. Astfel, pe langa antrenorul Adrian Falub, au parasit echipa directorul general Alin Banceu si presedintele Lucian Danciu. In locul lui Adrian Falub, echipa va fi pregatita de secundul Francisc Dican.
Uhrin Jr., nemultumit de aparare
Cehul Dusan Uhrin Jr. a reusit, in acest sezon, sa creeze o echipa competitiva la Poli Timisoara. Tehnicianul de pe Bega este insa nemultumit de defensiva echipei sale: Este punctul nostru slab. Sunt probleme cauzate de lipsa de concentrare. Este adevarat ca jocul nostru ofensiv ne lasa descoperiti.