Cadre didactice din invatamantul universitar si pre-universitar care desfasoara activitati de formare si de cercetare in domeniile jurnalismului, comunicarii, relatiilor publice si publicitatii, jurnalisti, specialisti in relatii publice si publicita
Cadre didactice din invatamantul universitar si pre-universitar care desfasoara activitati de formare si de cercetare in domeniile jurnalismului, comunicarii, relatiilor publice si publicitatii, jurnalisti, specialisti in relatii publice si publicitate si cercetatori au pus, sambata, bazele Asociatiei Formatorilor din Jurnalism si Comunicare, "eveniment istoric pentru media din Romania", dupa cum a apreciat decanul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti si presedinte al Asociatiei, Mihai Coman. "Avem 100-150 de ani de presa, dar nu am avut niciodata o asociatie a formatorilor din presa. Azi, trecem de la faza administrativa, la cea de masa - primirea de noi membri - pentru crearea unei infrastructuri solide", a adaugat Mihai Coman. Asociatia Formatorilor din Jurnalism si Comunicare a fost infiintata pentru a imbunatati calitatea procesului de formare a specialistilor din jurnalism, comunicare, relatii publice si publicitate, pentru realizarea unui dialog permanent intre mediile educational, profesional, de cercetare si societatea civila, pentru investigarea stiintifica a fenomenelor specifice comunicarii de masa, a implementarii noilor tehnici de comunicare, a relatiilor dintre viata economica, cea sociala si politica si universul jurnalismului, relatiilor publice si publicitatii si, nu in ultimul rand, pentru promovarea performantelor academice, de cercetare, profesionale ale cadrelor didactice si studentilor, pe plan national si international. La intalnirea desfasurata la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Chimie, a participat prof. univ. dr. Peter Gross, director al School of Journalism and Electronic Media din cadrul University of Tennessee din SUA, care a tinut o prelegere despre activitatile specifice ale Asociatiei Americane a Educatorilor in Jurnalism si Comunicare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.