Un roman rezident in Germania a incercat ieri sa-l atace pe presedintele acestei tari, Horst Koehler, apucand sa-l prinda de reverul hainei inainte de a fi imobilizat de bodyguarzi, relateaza Rompres. Incidentul a avut loc in momentul in care seful s
Un roman rezident in Germania a incercat ieri sa-l atace pe presedintele acestei tari, Horst Koehler, apucand sa-l prinda de reverul hainei inainte de a fi imobilizat de bodyguarzi, relateaza Rompres. Incidentul a avut loc in momentul in care seful statului german, care nu a fost ranit, parasea impreuna cu sotia ceremonia de decernare a premiilor Targului de Carte de la Frankfurt.
Barbatul de origine romana, in varsta de 44 de ani, s-a napustit asupra lui Horst Koehler, nereusind insa sa se apropie foarte mult, multumita vigilentei bodyguarzilor. "N-a avut timp decat sa-l apuce pe presedinte de rever, caci bodyguarzii l-au prins imediat. Barbatul parea confuz. Incerca sa atraga atentia asupra sa, caci avea probleme cu plata chiriei", a declarat un reprezentant al politiei locale. Un purtator de cuvant al Presedintiei germane a precizat, ulterior, ca atacul nu a fost motivat politic. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.