Opera Nationala din Bucuresti si-a deschis stagiunea cu un spectacol de exceptie, "Faust", cu participarea sopranei Leontina Ciobanu-Vaduva. Ea a interpretat personajul Margareta, iar rolul titular a fost interpretat de tenorul Robert Nagy. "Mi-au pl
Opera Nationala din Bucuresti si-a deschis stagiunea cu un spectacol de exceptie, "Faust", cu participarea sopranei Leontina Ciobanu-Vaduva. Ea a interpretat personajul Margareta, iar rolul titular a fost interpretat de tenorul Robert Nagy. "Mi-au placut dintotdeauna personajele foarte complexe. Am fost atat de indragostita de Manon, ca si de Traviata! Margareta imi sta in suflet, pentru ca porneste de la fetita inocenta si ajunge pana la nebunie", spunea artista. Absolventa a Conservatorului, Vaduva a plecat din tara in 1988 si a devenit faimoasa pe scenele internationale. In 1990, bucuroasa de caderea regimului comunist, a adus un omagiu Romaniei cantand pe scena Operei din Viena in costum popular. Pentru revenirea sa, dupa mai bine de douazeci de ani, pe scena ONB, Jurnalul National o declara pe Leontina Ciobanu-Vaduva "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.