Jucatorul Barcelonei a renuntat la destinatii paradiziace si hoteluri de lux pentru citeva zile pe litoralul romanesc.

In timp ce romanii au umplut plajele din Bulgaria, starul Barcelonei, Presas Oleguer, si-a petrecut o parte din vacanta pe litoralul romanesc. Potrivit publicatiei iberice „Sport", jucatorul catalan s-a delimitat de colegii de la Barcelona si a venit in Romania cu rulota, pentru citeva zile pe plaja Marii Negre.

„In timp ce majoritatea fotbalistilor aleg pentru a-si petrece vacantele destinatii paradiziace si hoteluri luxoase, fundasul Barcelonei Oleguer a ales un loc mai putin obisnuit printre fotbalistii profesionisti. Nu degeaba Oleguer si-a petrecut o parte din vacanta de vara in Romania, pina unde a calatorit cu furgoneta impreuna cu citiva prieteni. Jucatorul blaugrana a trait intens realitatile societatii romanesti, fugind de cliseele turistice", scrie publicatia de casa a formatiei catalane.

Oleguer este unul dintre nonconformistii Barcelonei, saptamina trecuta el dorind sa fie copilot la Campionatul Mondial de Raliuri, etapa din Catalonia, fapt ce l-a enervat peste masura pe antrenorul Frank Rijkaard. De asemenea, catalanul era sa faca trei ani de inchisoare, dupa ce in urma cu citiva ani a participat la o bataie generala la finalul careia mai multi politisti au avut nevoie de spitalizare.