Adrian Mutu nu a prins o zi senzationala impotriva Olandei, avand doar doua actiuni periculoase la poarta lui Stekelenburg, insa a muncit ca un sclav, inclusiv in faza defensiva, iar la final era fericit. "Este o victorie mare, foarte importanta pent
Adrian Mutu nu a prins o zi senzationala impotriva Olandei, avand doar doua actiuni periculoase la poarta lui Stekelenburg, insa a muncit ca un sclav, inclusiv in faza defensiva, iar la final era fericit. "Este o victorie mare, foarte importanta pentru noi pentru ca suntem pe primul loc. Este o victorie a generatiei noastre, un test de maturitate trecut cu brio in niste conditii nu foarte bune din cauza vantului si a ploii care au facut ca meciul sa fie mai putin spectaculos. Trebuie sa ne bucuram de aceasta victorie, sa rasuflam usurati dupa presiunea care a fost. Vrem sa terminam neinvinsi grupa. Olanda ne-a batut de atatea ori, suntem bucurosi ca a venit si randul nostru neriscand foarte mult, singurul risc maxim fiind in minutul 90. Am aratat tuturor ca aceasta generatie a gresit, a si patimit, dar a venit si momentul revansei. Dupa meci am facut hora bucuriei pentru ca in 18 insi e cam greu sa te bucuri in alt mod. E cel mai frumos lucru sa fim legati intr-o hora a bucuriei noi si suporterii. Nu am facut spectacol, dar am aratat vointa, daruire, aceste lucruri cred ca ne-au adus victoria. Si vremea i-a incurcat pe olandezi, a fost foarte frig. Suntem baieti inteligenti, chiar daca pentru multa lume nu parem. Luptam pe teren, acesta e spiritul nostru. Exista Mutu, Chivu, dar nu numai noi. Avem in spate jucatori care muncesc pentru noi", a spus "Briliantul", precizand ca este flatat de interesul unor mari cluburi pentru el, dar ca ar dori sa continue la Forentina. "Chiar daca pare mai inchis fata de voi, Piturca e diferit, zambeste foarte des. Daca echipa a ajuns aici e meritul lui in primul rand. Face o atmosfera frumoasa, antrenamente frumoase, ne-a adus o ordine in echipa, stim fiecare ce trebuie sa jucam. Pregateste bine meciurile si trebuie apreciat de toata lumea", a dezvaluit Mutu fata nevazuta a selectionerului. Dorin Goian, autorul unicului gol al "tricolorilor", aprecia la final ca este cea mai importanta reusita din cariera sa. "Sunt foarte fericit, nu fericit. A fost un meci mai greu, dar cu cat este mai greu, cu atat este mai frumos. Multumim spectatorilor, care au fost alaturi de noi pe aceasta vreme. Si noi am avut mari emotii in prima repriza. Vantul batea foarte tare, orice pasa lunga ajungea direct la portar", a spus jucatorul despre care Gigi Becali crede ca i-a crescut cota cu trei milioane de euro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.