Fiica mica a presedintelui Traian Basescu si-a anuntat candidatura pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei. Elena Basescu a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Deva, ca vrea sa candideze din partea Organizatiei de Tineret a Partid
Fiica mica a presedintelui Traian Basescu si-a anuntat candidatura pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei. Elena Basescu a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Deva, ca vrea sa candideze din partea Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat. In Parlament, fiica presedintelui ar putea fi colega cu Viorel Hrebenciuc (PSD), tatal prietenului ei. De asemenea, tot in acest weekend, cunoscuta creatoare de moda Irina Schrotter a anuntat la un post local de televiziune din Iasi ca intentioneaza sa intre in cursa pentru fotoliul de primar din capitala Moldovei. „Doresc sa merg pana acolo, incat sa-mi anunt candidatura la alegerile locale din 2008 la Primaria Iasi. Am considerat ca am ajuns in momentul in care vreau sa fac si eu ceva mai mult pentru orasul meu“, a spus aceasta.

Creatoarea de moda Irina Schrotter se bate pentru Primaria Iasiului
Cunoscuta creatoare de moda Irina Schrotter a anuntat sambata la un post local de televiziune din Iasi ca intentioneaza sa intre in cursa pentru fotoliul de primar din capitala Moldovei. „Doresc sa merg pana acolo, incat sa-mi anunt candidatura la alegerile locale din 2008 la Primaria Iasi. Am considerat ca am ajuns in momentul in care vreau sa fac si eu ceva mai mult pentru orasul meu. Marturisesc ca am luat decizia dupa ce am vazut ca de ceva vreme capitala Moldovei este prost gospodarita si este nevoie de ceva mai mult, mai puternic“, a declarat Irina Schrotter. Ea a continuat sa critice actuala conducere a primariei si a spus ca s-a demonstrat ca acolo unde primarul si acolitii sai au avut un interes, toti consilierii au fost de acord si au votat „pentru“. „Un candidat si un viitor primar trebuie sa vina sa vorbeasca pe proiecte, sa aiba o strategie si sa dea socoteala iesenilor. Se vede clar acum ca din cei care au condus Iasiul pana acum nu ne mai putem baza pe nimeni“, a mai spus Irina Schrotter. Ea a adaugat ca, desi este o sustinatoare a presedintelui Basescu si a rectorului Dumitru Oprea, candidatul PLD pentru primaria ieseana, ea va intra in cursa pe cont propriu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.