Are la activ trei volume de poezie, insa nazuieste si spre un roman. Si-a stabilit un program strict de lucru, dar, cum subiectul implica documentare minutioasa si autoanaliza, randurile se aduna greu. Nici tema nu este foarte usoara: influenta pe care persoanele cu probleme psihice o au asupra noastra. Brrr!


Autorul isi pune problema cum ar fi evoluat daca nu ar fi intalnit, de-a lungul anilor, personaje sarite de pe fix. Curat analiza existentiala! Chiar si titlul ales, "Jumatatea mea de pat", indeamna spre reflectii de tot felul.

Mai are timp oare Bogdan Nicolai, cel care face temerara incercare de mai sus, de ceva? Sigur! Le trage (spre folosul ascultatorilor) de limba pe vedetele autohtone, chestionandu-le asupra pataniilor savarsite pe bancile scolii. Pana acum i-a trecut prin mana (si prin studioul emisiunii ProFmsCOOL) o clasa intreaga: Andi Moiescu, Andreea Balan, Nicoleta Luciu, Andreea Esca, Loredana, Ackcent, Simplu, Analia Selis, Blondy, Adela Popescu, Adrian Despot si altii.

Daca nu innebuneste de-a binelea din cauza traiului (si a traficului, si a poluarii, si a tot felul de alte lucruri) din Bucuresti, Bogdan are sanse sa termine ceea ce si-a propus. Deadline-ul fixat de el insusi este situat pe la inceputul lui 2009. Mai avem ceva de asteptat... Mult succes!