Claudiu Keseru nu vrea la Dinamo     Desi oficialii lui Dinamo si Nantes au declarat ca s-au inteles in principiu pentru transferul lui Claudiu Keseru in schimbul sumei de 800.000 de euro, internationalul de tineret inf
   Claudiu Keseru nu vrea la Dinamo     Desi oficialii lui Dinamo si Nantes au declarat ca s-au inteles in principiu pentru transferul lui Claudiu Keseru in schimbul sumei de 800.000 de euro, internationalul de tineret infirma varianta. "Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo si nici nu ma intereseaza momentan acest transfer. Poate cluburile s-au inteles, dar eu nu vreau. Sunt constient insa ca, daca as juca in tara, as fi mai aproape de selectionerul Victor Piturca", a declarat atacantul lui Nantes.     Oleg Blohin a demisionat de la nationala Ucrainei     Dupa esecul cu Scotia, scor 1-3, selectionerul Ucrainei, Oleg Blohin, si-a prezentat demisia. "Nu sunt sigur ca federatia ucraineana va accepta demisia mea", a declarat tehnicianul. Maine, Ucraina va intalni, pe teren propriu, Insulele Feroe. Ucraina ocupa locul 4 in grupa D.       FRANTA. Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste din Franta a decis sa depuncteze in clasament pe divizionara secunda Bastia cu un punct, in urma scandarilor rasiste ale suporterilor la adresa lui Kebe, originar din Burkina Faso, component al echipei Libourne. La 14 septembrie, in meciul Libourne - Bastia(2-4) Kebe a fost eliminat in minutul 85, au urmat gesturi obsene la adresa fanilor corsicani, care au ripostat cu scandari rasiste.     JUNIORI. Echipa nationala de juniori Under 19 s-a facut de ras in cadrul preliminariilor CE, fiind surclasata de nationala Angliei, scor 0-6, in cadrul grupei a treia de calificare. Trupa pregatita de Florin Cheran a cedat si in primul meci tot la scor, 0-4, in fata Belgiei, ratand orice sansa de a accede in faza urmatoare a competitiei. Maine, Romania va intalni, intr-un meci fara miza, reprezentativa Islandei, de la ora 21:45.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.