Aveti nevoie de tact si de intelegere, trasaturi deficitare in comportamentul dumneavoastra astazi, daca vreti sa ajungeti la un rezultat bun. Pe plan profesional, pot aparea conflicte de vointa sau lipsa de intelegere, datorate in principiu scopulu
Aveti nevoie de tact si de intelegere, trasaturi deficitare in comportamentul dumneavoastra astazi, daca vreti sa ajungeti la un rezultat bun. Pe plan profesional, pot aparea conflicte de vointa sau lipsa de intelegere, datorate in principiu scopului propus, o parte din dumneavoastra lucrand pentru sine, iar alta pentru societate. Orice uniune va avea un succes modest. Aveti o buna intelegere pe plan profesional cu ceilalti, puteti colabora cu ei pana la un anumit punct. Diferenta de comportament cu partenerul se poate netezi, se poate gasi un numitor comun, si sunt sanse bune pentru o relatie de lunga durata, dar nu formidabile. Este o forma de stres pe care fiecare o resimte in prezenta celuilalt. In plan amical sau amoros, raporturile sunt bune, si va permit o buna si puternica atractie afectiva cu sexul opus. Desi starea de lucruri se gaseste intr-un echilibru precar, fiecare este constient de valoarea celuilalt, si va evita sa impinga lucrurile prea departe in lupta pentru dominare. Profesional, desi cat de cat sunteti de partea acelorasi metode de lucru, se vor ivi dificultati datorita modului de de desfasurare a planurilor in timp.

Berbec
Va comportati ca un moderator in cercul dumneavoastra de prieteni, incercati sa-i impacati pe toti, sa nu lasati pe nimeni nemultumit. O legatura cu cineva apropiat de sufletul dumneavoastra va va aduce multa bucurie, va da numai satisfactii, va umple ziua de bucurie. Sunteti manati de cele mai bune intentii, dar uitati sa tineti cont de sensibilitatea celor cu care veniti in contact, si puteti prelua toata mania celor pe care de fapt incercati sa-i menajati.

Taur
Puteti atinge un nivel foarte inalt in societate, puteti avansa, insa cu conditia de a nu avea nicio clipa senzatia de retinere sau temere. Astazi aveti talentul de a va face iubiti de catre toata lumea, si incercati cu tot dinadinsul sa fiti bagati in seama. Puterea de munca si vointa vor fi dublate de o remarcabila rabdare. Va atrage o persoana rafinata, a carei forta provine din interior si care este capabila sa-si asume responsabilitati importante. Modul de tratare a problemelor si implicarea emotionala va fac sa cooperati foarte bine.

Gemeni
Raporturile cu familia sunt cam tulburi, si pot conduce la o relatie modesta. In plan profesional, colaborarea cu sefii este destul de complexa si este in avantajul dumneavoastra. Simpatia, consideratia reciproca si cateva interese comune nu sunt insa suficiente pentru o prietenie de durata sau pentru colaborari profesionale temeinice. In plan amoros, poate aparea o mare atractie sexuala, dar aveti grija sa nu va certati din maruntisuri!

Rac
Legatura dumneavoastra de suflet va dura atata timp cat veti sti cum sa ii faceti loc rafinat printre dificultatile vietii de zi cu zi. Aveti multe probleme, multe responsabilitati, dar asta nu ar trebui sa va impiedice sa-i dati partenerului ceeea ce i se cuvine. Depinde doar de dumneavoastra daca veti transforma relatia intr-o frumoasa poveste de dragoste sau o veti lasa sa se stinga. In plan secund, poate aparea dorinta de solitudine, de a va retrage undeva unde nimeni nu are acces.

Leu
Fara doar si poate cineva va enerveaza foarte rau si nu stiti cum sa puneti problema pentru a scapa de aceasta persoana. Increcati sa va temperati firea si asa destul de infocata, sa nu dati nimic de inteles negativ, deoarece s-ar putea sa regretati mai tarziu. Zi favorabila intalnirii unor persoane care vor juca un rol semnificativ pentru dumneavoastra. Nu neglijati aspectul!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.