Mostenitorii doctorului Constantin Angelescu, castigatori in justitie ai Hotelului Lido, au recuzat ieri completul instantei supreme, care judeca contestatia in anulare declarata de fratii Paunescu impotriva lor.

Avocatii fostilor proprietari au sustinut ca presedintele completului, judecatorul Ioan Ionescu, ar fi incalcat deontologia profesionala si legea, antepronuntandu-se in favoarea adversarilor. Avocatii au afirmat ca dosarul Lido nu ar fi fost distribuit aleatoriu si ca pe una dintre paginile contestatiei in anulare exista un  "biletel tip post-it, de culoare galbena pe care o persoana facuse mentiunea «luni la C1», ceea ce poate insemna ca dosarul trebuia sa ajunga la completul 1 intr-o zi de luni".

Potrivit aparatorilor, primul termen de judecata a fost fixat chiar intr-o zi de luni. Mai mult, avocatii au sustinut ca cererea fratilor Paunescu de suspendare temporara a retrocedarii ar fi fost admisa sub semnatura aceluiasi Ioan Ionescu, desi ea trebuia solutionata de seful sectiei Civile. Si CSM a fost sesizat cu privire la aceste aspecte.