Presedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, a declarat, luni, in fata Comisiilor de cultura din Parlament, ca a fost cenzurat de Rodica Culcer in ceea ce priveste comunicatul dat publicitatii in jurnalul de la ora 19.00, a doua zi dupa pub
Presedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, a declarat, luni, in fata Comisiilor de cultura din Parlament, ca a fost cenzurat de Rodica Culcer in ceea ce priveste comunicatul dat publicitatii in jurnalul de la ora 19.00, a doua zi dupa publicarea materialului referitor la Traian Remes.

"Acolo s-a intamplat un lucru simplu: doamna Rodica Culcer a dat inceputul si sfarsitul comunicatului. Partea in care se vorbea de Legea 41 si de Statutul ziaristului din TVR a fost eliminata, iar ca argumente in favoarea actului dansei a adus argumentele date de CNA", a spus Sassu.

Intrebat de catre parlamentari daca a fost cenzurat in ceea ce priveste comunicatul respectiv, Sassu a raspuns afirmativ.

Alexandru Sassu a mai spus ca nu a cerut interzicerea materialului privitor la ministrul Remes si a subliniat ca, in ceea ce il priveste, nu se poate pune problema cenzurarii acestui material sau al sanctionarii cuiva in legatura cu aparitia acestui material pe post.

"Nu am cerut nici interzicerea acestui material, nici sanctionarea cuiva, ci am cerut un punct de vedere de la Comisia de etica si arbitraj interna. Evident ca nu era vorba de cenzura atata vreme cat materialul respectiv a rulat doua zile fara sa-l opreaca nimeni si fara sa fie sanctionat nimeni", a spus Sassu.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.