Celebritatile de la Hollywood sprijina copiii defavorizati din Romania. Anul acesta, licitatia organizata in cadrul Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului, se anunta una plina de surprize.
Lau
Celebritatile de la Hollywood sprijina copiii defavorizati din Romania. Anul acesta, licitatia organizata in cadrul Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului, se anunta una plina de surprize.
Laudabila initiativa a lui Leslie Hawke a avut din nou ecou si la nivel international. Inspirati de Ethan Hawke si Vanessa Redgrave, oaspetii de onoare la editiile precedente ale balului, si alti actori de la Hollywood s-au aratat dornici sa sprijine Ovidiu Rom, donand obiecte care sa fie licitate la eveniment. Astfel, actrita Uma Thurman a trimis o geanta din piele de piton care i-a fost oferita de celebra casa Bulgari cu ocazia petrecerii de aniversare a 45 de ani de activitate a designerului italian Valentino. Cunoscuta militanta pentru drepturile copiilor de pretutindeni, Angelina Jolie, a dorit sa se numere si ea printre sustinatorii din acest an ai programelor Ovidiu Rom. Sotia lui Brad Pitt a donat un superb colier Bulgari din aur de 18 carate. Mai mult, impresionata de situatia copiilor din comunitatile unde Ovidiu Rom deruleaza initiativa Fiecare Copil in Şcoala, Jolie a dorit sa faca si o donatie financiara. Printre obiectele scoase la licitatie se mai numara si o colectie rara de vinuri de lux Fulg de Vara, editie limitata rezervata exclusiv colectionarilor, un parfum No1 Diam, prezentat intr-o sticla lucrata manual si incrustata cu diamant; un weekend romantic la Carol Parc, unul dintre cele mai somptuoase hoteluri din Romania, pentru care Maserati pune la dispozitia castigatorilor o limuzina cu sofer; un abonament de un an pentru intreaga familie la Equus Manor Country Club; un tur privat al celebrei case de licitatii Christie's din New York, si multe altele. Ethan Hawke, al carui ceas a atins recordul la licitatia de anul trecut, fiind achizitionat contra sumei de 15.000 de euro, doneaza in acest an o colectie cu autograf a filmelor sale. Totodata, la aceasta editie a balului se va organiza o tombola cu premii foarte atragatoare: cine la restaurante selecte (Mju, Residence, Balthazar, Barka, brunch la Athenee Palace Hilton), vouchere pentru magazine de lux (precum Class), weekenduri de vis la Castelul Count Kalnoky sau Zabola si Rembrandt Hotel, abonamente la clubul World Class.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.