Premierul Tariceanu s-a inchinat sambata la Iasi, la moastele sfintei Parascheva si ale Sfantului Ioan Gura de Aur. El a primit multumiri pentru marirea pensiilor de la batranii prezenti la slujba, dupa care a avut o intrevedere de aproximativ un sf
Premierul Tariceanu s-a inchinat sambata la Iasi, la moastele sfintei Parascheva si ale Sfantului Ioan Gura de Aur. El a primit multumiri pentru marirea pensiilor de la batranii prezenti la slujba, dupa care a avut o intrevedere de aproximativ un sfert de ora cu Patriarhul Daniel. Premierul Tariceanu se afla sambata la Iasi pentru lansarea candidatilor PNL la alegerile europarlamentare. Prima vizita a facut-o insa la Catedrala Mitropolitana, unde s-a inchinat la moastele Sfintei Parascheva si la cele ale Sfantului Ioan Gura de Aur, flancat de baroana Emma Nicholson si de liderul liberalilor ieseni, Relu Fenechiu. Dupa ce au stat la coada alaturi de cei cinci-sase oameni simpli aflati la rand, care reusisera sa scape de cordonul jandarmilor, ministrii Varujan Vosganian si Cristian David s-au inchinat si ei la moastele sfintei.Premierul a intrat apoi in altar, unde a stat cateva minute de vorba cu preotii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.