Trei romane ale scriitoarei britanice Doris Lessing, castigatoarea premiului Nobel pentru literatura de anul acesta, "The Golden Notebook", "The Cleft" si "The Fifth Child" vor fi traduse in romana. Cartile lui Lessing "se aflau pe masa" editorului
Trei romane ale scriitoarei britanice Doris Lessing, castigatoarea premiului Nobel pentru literatura de anul acesta, "The Golden Notebook", "The Cleft" si "The Fifth Child" vor fi traduse in romana. Cartile lui Lessing "se aflau pe masa" editorului inca dinaintea anuntarii Nobelului, dar nu exista inca un contract, a precizat un reprezentant al editurii Polirom. Drepturile pentru publicarea celor trei volume au fost achizitionate la Targul de carte de la Frankfurt, cel mai mare din Europa. "The Golden Notebook", publicat in 1962, este cea mai cunoscuta carte a scriitoarei, care a facut-o si celebra. Volumul spune povestea unei scriitoare de succes care tine un jurnal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.