Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu (foto), liderul filialei Alba a partidului, le-a cerut sambata seara alesilor liberali din judetul Alba sa faca eforturi pentru a promova realizarile Guvernului, avertizandu-i ca "daca vin ceilalti" vor avea cu totii dosare penale, informeaza Mediafax.

Atanasiu a spus la Aiud, in cadrul intalnirii Ligii Alesilor Locali din Alba, ca "PNL va trebui sa continue guvernarea si toti alesii partidului vor trebui sa faca eforturi timp de o luna si jumatate pentru a demonstra alegatorilor aceste realizari". Liderul liberal a adaugat ca PNL trebuie sa se situeze dupa alegerile europarlamentare pe primele doua locuri in Romania si sa-si consolideze astfel pozitia in perspectiva viitoarelor alegeri locale si parlamentare.


PERICOL. "Va trebui sa mergem inainte la guvernare, daca vin ceilalti, o sa aveti toti dosare penale", i-a avertizat Atanasiu pe alesii liberali din Alba. De asemenea, el a tinut sa precizeze ca, in cazul in care actualul Guvern isi va depune mandatul, va fi pusa in pericol si descentralizarea, pentru care PNL s-a luptat in ultimii ani. Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu, liderul filialei Alba a partidului, insotit de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a participat sambata seara la Aiud la intalnirea Ligii Alesilor Locali PNL din judetul Alba.