Aveti o deosebita atractie catre filozofie si catre studiul ideilor importante. Rezulta o deschidere a mintii catre noi linii de comunicare si domenii de contact social, care vor aduce beneficii in cursul calatoriilor, beneficii legate de scriere, d
Aveti o deosebita atractie catre filozofie si catre studiul ideilor importante. Rezulta o deschidere a mintii catre noi linii de comunicare si domenii de contact social, care vor aduce beneficii in cursul calatoriilor, beneficii legate de scriere, de studii. Aveti o deosebita curiozitate intelectuala, astfel incat sunteti considerati avansati de catre sefi. Cautati pregatirea universitara ca pe un mijloc de autoperfectionare. Tindeti catre agitatie mentala si doriti sa aveti calatorii multe si preocupari variate. Pozitia planetelor este favorabila comentatorilor si istoricilor. Astazi atrageti multi prieteni, cunostinte si parteneri care va pot imbogati orizontul intelectual si cultural. Poate exista pericolul snobismului intelectual. Se manifesta o deosebita abilitate in cariera didactica, in scris si conferinte. Publicatiile, importurile, serviciile pot constitui domenii de afaceri relevante pentru dumneavoastra. Cautati sa aveti un mediu familial sigur si o casa confortabila, mare. Aveti un instinct matern puternic, care uneori se manifesta, ca atitudine psihica si in afara caminului. Sunteti inclinati sa faceti excese in alimentatie.

Berb ec
Sunteti foarte toleranti cu cei din jur, deoarece aveti o dispozitie generala buna. Doriti sa puneti la punct toate acele lucruri care au ramas nerezolvate de-a lungul timpului, dar care sunt de mare importanta pentru Destinul dumneavoastra. Pot exista dificultati legate de sistemul nervos si de cel digestiv, sau tulburari energetice ale corpului. Nu va dispersati in prea multe activitati, chiar daca simtiti ca puteti muta muntii! Readuceti obsesiv in scena fapte sau persoane din trecut, de care v-ati legat energetic. Deblocati definitiv tot fluidul energetic, iertand si trecand cu vederea tot ceea ce v-a deranjat pana acum.

Taur
Simtiti nevoia sa sporovaiti, dar in general subiectele se invart in jurul familiei, casei, hranei, lucrurilor personale si banale, si care pot deveni exasperante. Se poate intampla sa va indreptati sentimentele catre persoane care nu le merita, sau sa constatati ca exista o lipsa a dragostei celor din jur. Sunteti usor de manipulat, usor ghinionisti si neglijenti in problemele financiare. Sunteti putin materialisti si va agatati de posesiuni ca de un substitut al sigurantei emotionale date de relatii umane afectuoase. Desi puteti fi loiali si discreti, lipsa de incredere in propriile forte aduce o atmosfera psihica care respinge.

Gemeni
Astazi exista o anumita complacere in defectele proprii, care se poate manifesta ca mila fata de propria persoana neinteleasa de altii sau printr-o imaginatie dezechilibrata. Campul vital poate fi dezechilibrat sau deformat si poate influenta negativ anturajul. Cei din jur va influenteaza intr-un mod subtil sau va fac sa le impartasiti ideile fara sa va dati seama. Aveti nevoie de mult mai multe confirmari decat in regim normal in dragoste. Prietenii si asociatii va pot deranja emotional, dar ezitati sa le atrageti atentia.

Rac
Va puteti schimba domiciliul temporar sau puteti vizita anumiti prieteni mai vechi din dorinta de a va reactiva sentimentele pe care le-ati avut fata de ei. Este indicata o rezerva mai mare in ceea ce priveste melancolia sau afisarea unei emotivitati prea evidente. S-ar putea sa fiti catalogati drept sentimentali si vulnerabili. Nu promiteti mai mult decat puteti realiza, deoarece promisiunile desarte se pot razbuna atunci cand va asteptati mai putin. Incercati sa fiti mai vehementi si mai duri atunci cand situatia nu va convine!

Leu
Exista tendinta de a respinge oamenii prin remarci lipsite de tact, prin vederi limitate, prin infrangere asupra propriilor idei. Va palce sa va considerati peste cei din jurul dumneavoastra, aveti resurse intuitive, dar realizarile mentale sunt de cele mai multe ori deformate de incapatanare si egoism. Tineti mult sa faceti totul in felul dumneavoastra si nu prea acceptati sfaturi, oricat de avizate ar fi persoanele respective.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.