Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, duminica, ca UEFA i-a interzis sa vorbeasca la telefon cu reprezentantii mass-media. Oficialul FRF a refuzat sa raspunda intrebarilor legate de victoria cu 1-0 obtinuta de echipa nat
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, duminica, ca UEFA i-a interzis sa vorbeasca la telefon cu reprezentantii mass-media. Oficialul FRF a refuzat sa raspunda intrebarilor legate de victoria cu 1-0 obtinuta de echipa nationala a Romaniei in partida cu reprezentativa Olandei, disputata la Constanta in cadrul preliminariilor CE 2008. REGULA. "Imi pare rau, nu pot sa vorbesc. Eu am mai spus ca nu discut la telefon. Nici la victorie, nici la infrangere. Eu chiar am primit instructiuni clare de la UEFA sa nu vorbesc cu presa la telefon. La revedere", a spus iritat Mircea Sandu, membru in Comitetul Executiv al UEFA. Mircea Sandu, a plecat, sambata, de la stadion la scurt timp dupa ce Romania a deschis scorul in meciul cu Olanda. El a recunoscut ca face acest lucru din superstitie. "Da, e superstitia. Ar fi extraordinar sa batem", a spus Sandu fara a mai face alte declaratii. Presedintele FRF a plecat pe jos din Complexul Sportiv Farul, dupa care s-a urcat intr-o masina si a plecat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.