76 de persoane s-au adunat pe platourile de la Hollywood pentru a filma cel mai nou videoclip semnat Dan Balan si realizat pentru proiectul "Crazy Loop".

Dupa ce timp de doi ani a muncit, a invatat si s-a perfectionat ca artist in State,
76 de persoane s-au adunat pe platourile de la Hollywood pentru a filma cel mai nou videoclip semnat Dan Balan si realizat pentru proiectul "Crazy Loop".

Dupa ce timp de doi ani a muncit, a invatat si s-a perfectionat ca artist in State, Dan Balan revine in show-bizz-ul international cu un nou clip al carui scenariu a fost scris chiar de el si pe care l-a realizat impreuna cu Marc Klasfeld, unul dintre cei mai apreciati regizori de videoclipuri din intreaga lume.


Balan si-a dorit foarte mult sa marcheze debutul solo prin colaborarea sa cu regizorul, care, de-a lungul anilor, a filmat pentru John Bon Jovi, Nelly, Avril Lavigne, Backstreet Boys sau Jay Z.


Filmarile clipului au durat 24 de ore, dar pregatirile mai mult de trei luni, artistul perfectionand tot timpul caracterul personajului "Crazy Loop", cat si scenariul videoclipului. Artistul joaca rolul baiatului care aduce pizza la o prezentare de moda cu pretentii, dar plictisitoare. Incercand sa seduca fetele, ajunge pe podium, fiind o aparitie ciudata, in genul anilor a€™80. Criticii de moda il accepta, iar designerul decide schimbarea intregii colectii, particularizand-o la acest personaj straniu. "Am dansat cinci ore, ceea ce a dus la o puternica luxatie la picior. Cu toate astea, a trebuit sa dansez in continuare pentru a termina filmarile", a marturisit amuzat artistul.

Videoclipul "Crazy Loop" va putea fi vizionat incepand cu 16 octombrie pe toate posturile muzicale de televiziune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.