Anchetatorii asteapa in cursul acestei saptamani rezultatele expertizei probelor in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu.

Expertii criminalisti au lucrat non-stop sambata si duminica pentru a analiza probele gasite intr-o rapa dintre localitatile Rasnov si Poiana Brasov.

Din cauza numarului mare de probe, rezultatul expertizei va fi cunoscut cel mai probabil maine.  Procurorii au descoperit in urma cu o saptamana, intr-o rapa, raspandite pe o suprafata de 100 de metri, mai multe obiecte care apartineau familiei Cioaca.

In rapa s-au gasit o pereche de pantaloni scurti, pernite de scaun, inscrisuri si doua prosoape, o pereche de chiloti barbatesti, dar si o uniforma de politist.

Procurorul Marius Iacob ne-a declarat ca "pot doar sa va spun ca marimea camasii si pantalonii corespund cu marimile hainelor de serviciu pe care le purta Cristian Cioaca.

A doua zi dupa aceasta descoperire am mai gasit o tresa de politist, cu gradul de inspector principal, grad care de altfel corespunde celui al lui Cristian Cioaca."

De asemenea, in apartamentul familiei Cioaca au fos gasite pete de sange, in mai multe incaperi. Anchetatorii au ridicat numai din dormitor opt probe.

In torpedoul masinii lui Cristian Cioaca au fost gasite o perie de par neagra, un cutit de vanatoare cu zimti, aflat in teaca, dar si un toc de pistol din piele, care continea urme de sange.   a€¢ Filmul crimei a€¢ Cautarea acului in carul cu fan a€¢ Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia bonei copilului a€¢ Declaratia amantei a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ "Mi-a distrus fiica" a€¢ Comoara din prapastie