Antonio Banderas si Morgan Freeman vor filma, in Bulgariei, pentru productia "The Code", informeaza novinite.com. Filmul este regizat de Mimi Leder. PRODUCTIE. Laureatul cu Oscar, Morgan Freeman, si starul din "Desperado", Antonio Banderas, vor
Antonio Banderas si Morgan Freeman vor filma, in Bulgariei, pentru productia "The Code", informeaza novinite.com. Filmul este regizat de Mimi Leder. PRODUCTIE. Laureatul cu Oscar, Morgan Freeman, si starul din "Desperado", Antonio Banderas, vor interpreta rolurile unor hoti de bijuterii care vor sa puna mana pe ouale Faberge, detinute de un colectionar de origine rusa din New York. Primele filmari pentru drama "The Code" au fost realizate in New York, studioul care produce filmul fiind Nu Image. Doisprezece actori bulgari vor juca alaturi de cele doua staruri de la Hollywood in cadrul noii productii. Filmul este regizat de Mimi Leder, care a mai coordonat "The Peacemaker", "Pilot" si "The Tunnel". Dintre cei doi actori, Antonio Banderas va sta in Bulgaria pana la finalul filmarilor, care se vor incheia in decembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.