Pugilistul american Evander Holyfield, 45 ani, a fost invins la puncte de rusul Sultan Ibragimov, care si-a pastrat, astfel, titlul mondial la categoria grea, versiunea WBO, la capatul unui meci de 12 reprize, disputat, sambata, la Moscova, informea
Pugilistul american Evander Holyfield, 45 ani, a fost invins la puncte de rusul Sultan Ibragimov, care si-a pastrat, astfel, titlul mondial la categoria grea, versiunea WBO, la capatul unui meci de 12 reprize, disputat, sambata, la Moscova, informeaza AFP. SANSA RATATA. Ibragimov este neinvins dupa 22 de meciuri, in care a inregistrat o singura remiza, si isi pastreaza suprematia, in ciuda unei lupte mai stranse decat s-ar fi asteptat. Desi cu 13 ani mai in varsta decat adversarul sau, Holyfield, care va implini 45 de ani peste sase zile, si-a pus adversarul in dificultate pana in runda a 12-a, fiind nevoie de decizia arbitrilor pentru a-i departaja pe cei doi. Dupa opt reprize relativ echilibrate, Ibragimov a accelerat ritmul, mai ales in rundele a 9-a si a 10-a, iar in cea de-a 11-a l-a trimis pe Holyfield la podea, cu un croseu teribil. Veteranul american nu a abandonat, insa, lupta si a reluat meciul la finele caruia a pierdut la puncte, insa a parasit ringul cu capul sus dupa o lupta pe care multi credeau ca o va termina inainte de limita. Holyfield a ratat, sambata, sansa de a deveni pentru a cincea oara in cariera campion mondial al greilor, ceea ce l-ar fi facut cel mai titrat pugilist din istorie la aceasta categorie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.