„Daca nu inscriem macar un gol, ne va fi imposibil sa invingem la Iasi“, spunea Aurel Sunda pe cand era la carma Ceahlaului Piatra Neamt. O declaratie pe cat de stupida, pe atat de adevarata. Daca nu inscrii, nu ai cum sa castigi meciul,
„Daca nu inscriem macar un gol, ne va fi imposibil sa invingem la Iasi“, spunea Aurel Sunda pe cand era la carma Ceahlaului Piatra Neamt. O declaratie pe cat de stupida, pe atat de adevarata. Daca nu inscrii, nu ai cum sa castigi meciul, excluzand varianta in care adversarul foloseste un jucator suspendat. Studiind echipa probabila a Romaniei in meciul cu Olanda, ajungem la concluzia ca Victor Piturca era plecat in strainatate atunci cand Sunda a rostit acele vorbe pline de intelepciune. La linia de mijloc anticipata, cel mai probabil scor in meciul de astazi este 0-0. Piti ameninta sa trimita in teren sapte fundasi, un mijlocas care nu are nici o treaba cu constructia si doi atacanti. Daca informatiile se confirma la ora meciului, in fata lui Lobont vor sta patru aparatori: Ogararu, Goian, Tamas si Rat. In fata lor, alti trei jucatori defensivi: Chivu, Codrea si Ovidiu Petre.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.