Romania joaca, astazi, de la ora 20.15 (TVR1), cu Olanda un meci crucial pentru calificarea la Euro 2008. Tricolorii au jumatate din valoarea de piata a adversarilor.

Derby-ul grupei G de calificare la Campionatul European de fotbal din 2
Romania joaca, astazi, de la ora 20.15 (TVR1), cu Olanda un meci crucial pentru calificarea la Euro 2008. Tricolorii au jumatate din valoarea de piata a adversarilor.

Derby-ul grupei G de calificare la Campionatul European de fotbal din 2008 se joaca astazi, la Constanta. Romania, echipa de pe primul loc, intalneste Olanda, ocupanta locului secund. Tricolorii sunt aproape siguri de participarea la turneul final numai in cazul unei victorii. Egalul sau infrangerea face ca partida de la Sofia, cu Bulgaria, sa devina decisiva pentru generatia lui Mutu. Partida cu Olanda este foarte dificila, valoarea fotbalistilor antrenati de Marco Van Basten fiind reflectata fidel de cota de piata a acestora. Formatia probabila a batavilor costa, in total, aproximativ 101 milioane de euro (Stekelenburg - 2, Jaliens - 2, Heitinga - 4, Mathijen - 5, Bouma - 7, Van der Vaart - 10, De Zeeuw - 12, Van Bronckhorst - 13, Seedorf - 10, Robben - 20, Van Nistelrooy - 16). In schimb, tricolorii nu fac, adunati, mai mult de 54 de milioane de euro, numai Mutu fiind cotat, de o oferta primita ieri de la Manchester City, la 20 de milioane (Lobont - 4 milioane, Ogararu - 2, Tamas - 2 ,5, D. Goian - 4, Rat - 2, Chivu - 10, Codrea - 2, Ovidiu Petre - 1, Nicolita - 3, Marica - 3,5, Mutu - 20).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.