ULTIMATUM - PLD ameninta guvernul cu motiunea Guvernul Tariceanu este amenintat de o noua motiune de cenzura, care ar putea veni, de aceasta data, din partea fostilor aliati, liberal-democratii. PLD a dat ultimatum pana maine la pranz premierului sa
ULTIMATUM - PLD ameninta guvernul cu motiunea Guvernul Tariceanu este amenintat de o noua motiune de cenzura, care ar putea veni, de aceasta data, din partea fostilor aliati, liberal-democratii. PLD a dat ultimatum pana maine la pranz premierului sa demisioneze, in caz contrar urmand sa fie demarate actiunile de initiere a motiunii. PLD si singurii aliati si­guri, parlamentarii PD, au impreuna doar 99 din cele 116 semnaturi necesare pentru ca eventuala motiune sa ajunga in Parlament.   MAE - Vizita amanata din cauza avionului Ministrul de Externe Adrian Cioroianu si-a amanat vizita in Turkmenistan, programata pentru perioada 13-14 octombrie, din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei cu care trebuia sa plece in deplasare. Avionul urma sa fie inchiriat de MAE. Vizita va fi reprogamata in cursul acestui an, impreuna cu autoritatile de la Ashabad.   PETROSANI - Furt din casieria unei banci Casieria unei banci din Petrosani a fost jefuita de o persoana mascata care a profitat de neatentia unei angajate si s-a strecurat in incinta printr-o usa laterala. Hotul a plecat cu aproximativ 50.000 de lei. Desi furtul a fost filmat de camerele de supraveghere, inregistrarea nu ofera foarte multe indicii, pentru ca autorul purta o cagula. Disparitia banilor a fost sesizata abia dupa cateva ore.  MOBILIZARE - Predici  ecologiste Preotii din municipiul Targu-Jiu vor sprijini campania nationala de colectare a deseurilor rezultate de la echipamente electrice si electronice. Ierarhii vor sustine predici in acest sens in cele 12 lacasuri de cult din localitate, in special cu prilejul liturghiilor duminicale.   BUCURESTI - RADET a dat  drumul la caldura Caloriferele bucurestenilor s-au dezmortit de aseara, dupa racirea accentuata a vremii din ultimele zile. RADET anunta ieri ca va furniza agent termic incepand din cursul noptii de sambata in tot orasul, iar caldura nu va fi oprita nici ziua. Cu toate acestea, "se va onora orice cerere de amanare a reluarii furnizarii caldurii, formulate de asociatiile de locatari", a spus directorul RADET, Virgil Ramba.   IMPOSTURA - Mita pentru falsi inspectori OPC Doi falsi inspectori OPC au fost retinuti de Politie dupa ce au controlat si au luat mita de la admi­nistratorii mai multor firme din cinci judete. Impostorii sunt acuzati de uzurpare de calitatioficiale si inselaciune. Ei au fost prinsi in flagrant de politistii de la Investigarea Fraudelor in judetul Dambovita si au fost retinuti  pentru 24 de ore.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.