DEBUT - Tanase da Semne de schimbare Adrian Tanase, "vocea subtire" de la Tapinarii, da Semne ca vrea sa schimbe macazul. Recent, a avut loc concertul de lansare a formatiei Semne, al carei vocal este nimeni altul decat Tanase. Colegul sau de trupa,
DEBUT - Tanase da Semne de schimbare Adrian Tanase, "vocea subtire" de la Tapinarii, da Semne ca vrea sa schimbe macazul. Recent, a avut loc concertul de lansare a formatiei Semne, al carei vocal este nimeni altul decat Tanase. Colegul sau de trupa, Cosmin Covei, a fost alaturi de el la debutul in muzica rock.
CAMPANIE SOCIALA - "1001 dorinte", cu Anna Lesko Anna Lesko (foto) lanseaza "1001 dorinte", prima campanie sociala organizata de un artist roman, folosind exclusiv mediul online. Inscrie-te la www.1001dorinte.ro si spune-i Annei, din 8 octombrie pana la 30 noiembrie 2007, ce-ti doresti de la viata.
CONCERT - Mihai Traistariu canta in banca Pe unde a cantat, dar pe unde n-a cantat Mihai Traistariu? Dupa ce a devenit mare vedeta datorita Eurovision, i s-au deschis portile mai ales in Grecia si Cipru. Daca primelea€‚concerte au fost in cluburi, au urmat show-uri in aer liber, pe stadion si chiar in sala de sport a unei scoli. Iar cel mai recent spectacol l-a sustinut la Nicosia, la deschiderea sucursalei unei banci..


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.