"Prin crearea AFJC este finalizat un proiect care a inceput in 1995 prin intalnirea de la Sibiu a unor decani ai facultatilor de jurnalism din acel moment si prin decizia de infiintare a unei asociatii a formatorilor si cercetatorilor din acest domen
"Prin crearea AFJC este finalizat un proiect care a inceput in 1995 prin intalnirea de la Sibiu a unor decani ai facultatilor de jurnalism din acel moment si prin decizia de infiintare a unei asociatii a formatorilor si cercetatorilor din acest domeniu, din mediul universitar. Mica noastra epopee a continuat cu intalnirea de la Arad a profesorilor de jurnalism si decizia de a crea <<Mediaform>> ca asociatie de profil. Sub aceasta egida au fost desfasurate conferinte si dezbateri nationale si internationale si au fost dezbatute standardele Bologna pentru invatamantul din domeniul stiintelor comunicarii. Prin activitatea desfasurata in cadrul AFJC speram sa contribuim la imbunatatirea calitatii procesului de formare a specialistilor din jurnalism si comunicare prin implementarea standardelor nationale si internationale de calitate in formarea specialistilor din domeniile jurnalismului, comunicarii, relatiilor publice si publicitatii; realizarea unui dialog permanent si colegial intre mediul educational, mediul profesional, mediul de cercetare si societatea civila; investigarea stiintifica a fenomenelor specifice comunicarii de masa, a implementarii noilor tehnici de comunicare, a relatiilor dintre viata economica, sociala si politica si universul jurnalismului, relatiilor publice si publicitatii", ne-a declarat prof. univ. dr. Mihai Coman, presedinte al AFJC si decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.