Ieri, jandarmii au cautat trupul Elodiei Ghinescu in tot judetul Brasov, in lacurile din localitatea brasoveana Dumbravita si in lacul de la Codlea. Pana acum insa, nici urma de trupul Elodiei.

Trupul avocatei disparute la Brasov din data
Ieri, jandarmii au cautat trupul Elodiei Ghinescu in tot judetul Brasov, in lacurile din localitatea brasoveana Dumbravita si in lacul de la Codlea. Pana acum insa, nici urma de trupul Elodiei.

Trupul avocatei disparute la Brasov din data de 30 august este cautat in continuare de anchetatori. In urma cu trei zile, echipele de cautatori au scotocit, fara succes, zonele impadurite si muntoase ale Brasovului, iar echipele specializate de scafandri au luat la periat lacurile Vidraru si Pecineagu din judetul Arges. Ieri jandarmii au cautat trupul Elodiei Ghinescu in lacurile din localitatea brasoveana Dumbravita si in lacul de la Codlea, insa fara niciun rezultat. „Cautarile continua in cazul avocatei disparute.

Astazi, mai multe echipe de jandarmi cauta trupul avocatei in mai multe locuri din judetul Brasov. Iar paralel cu aceste cautari, o alta echipa de scafandri verifica lacurile din Dumbravita si lacul de la Codlea“, a declarat Liviu Constantin Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

'Si-a luat lumea in cap>>
Cristian Cioaca, sotul avocatei disparute si principalul suspect in disparitia misterioasa a femeii, sustine in continuare ca este nevinovat. Desi toate probele il indica pe Cioaca drept autorul crimei, aparatorul politistului a inceput sa inventeze martori si ipoteze privind disparitia avocatei. Florentin Sorescu a declarat presei ca exista si ipoteza ca Elodia sa traiasca si sa se ascunda. Mai mult, Sorescu spune chiar ca au si un martor, o femeie in varsta de 50 de ani, care sustine ca ar fi vazut-o pe sotia lui Cioaca in Brasov, in data de 22 septembrie. „Credeam ca este o aiureala la inceput, dar apoi am observat ca doamna care spune ca a vazut-o pe Elodia este o persoana foarte echilibrata. A spus ca nu o intereseaza o recompensa sau altceva, dar a vrut doar sa atraga atentia ca a vazut-o. Spunea ca era imbracata foarte gros, desi afara era cald, si purta ochelari de soare“, a spus Florentin Sorescu. O alta varianta, in opinia lui Sorescu, ar fi si cea de „a-si lua lumea in cap“ si de a incerca sa-si refaca viata. „Exista posibilitatea sa se fi indragostit de cineva din Afganistan, de exemplu, si sa vrea sa lase totul in urma. Si ar fi absurd sa isi sune copilul si sa-i spuna 'Mami, stii, eu te-am parasit>>“, crede Sorescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.