Contele, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau din cartierul londonez Chelsea, de un agent imobilar trimis la fata locului de tatal contelui, printul Ferdinand von Bismarck. Autoritatile britanice, care investigheaza aceast
Contele, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau din cartierul londonez Chelsea, de un agent imobilar trimis la fata locului de tatal contelui, printul Ferdinand von Bismarck. Autoritatile britanice, care investigheaza aceasta moarte, produsa la inceputul verii trecute, au precizat ca medicul legist s-a declarat stupefiat de nivelul incredibil de mare de cocaina din sangele raposatului.
Autopsia a scos la iveala si alte amanunte incredibile. Decesul, produs cu cel putin trei zile inainte de data la care a fost descoperit trupul contelui, a survenit in urma unui stop cardio-respirator produs pe fondul consumului exagerat de cocaina, combinata cu morfina si heroina. In plus, ficatul contelui era terminat atat din cauza abuzului de stupefiante, cat si din cauza infectarii cu HIV si virusurile hepatice B si C.
Gottfried von Bismarck (al carui nume complet este Gottfried Alexander Leopold Graf von Bismarck-Schonhausen), era binecunoscut pentru stilul haotic adoptat inca din adolescenta. Homosexual declarat, el aparea adesea in public cu accesorii bizare sau excentrice, in haine de femeie si fardat. Apartamentul sau de 10 milioane de euro din Londra gazduia adesea zgomotoase petreceri, in care invitatii erau serviti cu capete de porci sau se distrau gustandu-si sangele.
Otto von Bismarck Totusi, viata pe care contele a incercat adesea s-o traiasca la maxim a fost marcata de numeroase tragedii. In 1986, una din cele mai bune prietene ale sale, Olivia Channon, a murit in urma unei supradoze de droguri si alcool, in apartamentul lui von Bismarck din Oxford. Apropiatii contelui, care avea pe atunci 23 de ani, spun ca aceasta moarte l-a bantuit pentru tot restul vietii. In august, anul trecut, viata contelui a fost zguduita de o alta drama. In timpul unei petreceri organizate de conte, unul din invitati a cazut de pe terasa apartamentului din Chelsea, murind pe loc. Mortul era Anthony Casey, 38 de ani, unul din cei patru barbati invitati de conte in apartamentul sau
Conform unui prieten apropiat, stra-stra-nepotul lui Otto von Bismarck, celebrul cancelar care a reusit unificarea Germaniei in 1871, tocmai se externase dintr-un centru de dezintoxicare.
Paul Hillstead, ultima persoana care l-a vazut in viata pe conte, sustine ca in noaptea petrecuta impreuna von Bismarck si-a injectat cocaina din ora in ora. Dupa noaptea cu pricina, contele nu a mai raspuns la telefon.
Trei zile mai tarziu a fost gasit de un agent imobiliar zacand fara suflare pe o patura (apartamentul era aproape gol pentru ca familia contelui il scosese la vanzare). Politistii chemati la fata locului au gasit intr-un vas de bucatarie nu mai putin de 14 ace de seringa folosite.
Conform toxicologilor, doar 0,99 mg de cocaina per litru de sange sunt suficiente pentru a ucide un toxicoman. Testele au relevat faptul ca in cazul contelui acest nivel fusese depasit de cinci ori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.