Steaua - Gloria s-a amanat
LPF a decis ieri sa amane partida Steaua - Gloria Bistrita, programata in etapa a 11-a a Ligii I, pe 20 octombrie. Hotararea a fost luata ca urmare a solicitarii clubului din Ghencea, pentru ca echipa lui Massimo Pedrazzini sa pregateasca in liniste meciul de pe terenul Sevillei, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, programat pe 24 octombrie. Prin aceasta amanare, Steaua si-a asigurat un final dens de sezon de toamna, fiindca mai are o restanta, cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 5-a, cand ros-albastrii au pregatit returul intalnirii cu Bate Borisov, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. (B.G.)
Cadouri pentru Uhrin jr.
Dusan Uhrin jr., antrenorul lui Poli Stiinta Timisoara, a primit ieri, cu ocazia zilei sale de nastere, un urs de plus si un steag al Cehiei din partea jucatorilor sai. De asemenea, antrenorul care a implinit 40 de ani a gasit dimineata biroul de la sediul clubului plin de baloane colorate inscriptionate cu mesajul "La Multi Ani, Dusan!" El le-a multumit jucatorilor si le-a promis ca le va face cinste in cursul zilei.
"M-a bucurat gestul lor. Ma simt foarte bine azi, dar in fiecare zi este mai rau pentru ca simt ca imbatranesc. O sa sarbatoresc si in mod normal, nu numai prin munca, dar suntem intr-o perioada in care ne antrenam foarte mult si trebuie sa fim pregatiti pentru urmatoarele meciuri. Tata (n.r. - Dusan Uhrin senior) a fost primul care m-a trezit azi-dimineata ca sa-mi spuna La Multi Ani. A fost primul, si pentru ca in Georgia este cu o ora mai devreme", a declarat Uhrin. Tehnicianul si-a pus si o dorinta: "De ziua mea mi-as dori sa castigam toate meciurile pana la sfarsit". (B.G.)