Adolescenta de 12 ani care practica prostitutia si este bolnava de sifilis a declansat un adevarat razboi in satul vasluian Popeni, comuna Zorleni, Vaslui. Cetatenii din localitate cer pedepsirea barbatilor care au intretinut relatii sexuale cu fata
Adolescenta de 12 ani care practica prostitutia si este bolnava de sifilis a declansat un adevarat razboi in satul vasluian Popeni, comuna Zorleni, Vaslui. Cetatenii din localitate cer pedepsirea barbatilor care au intretinut relatii sexuale cu fata de 12 ani. Aceasta atitudine are drept cauza faptul ca localnicii sunt revoltati ca satul lor a fost facut de rusine si se tem ca se vor imbolnavi si ei de sifilis. „Mosnegii trebuie dati afara din sat. Trebuie dati cu benzina si arsi. Oameni batrani si prosti si fara minte. Trebuie impuscati sau spanzurati“, a fost reactia unei localnice in fata autoritatilor. Un alt satean sustine ca „trec oamenii pe strada, opresc masinile si intreaba daca si tu ai sifilis. Am ajuns de rasul intregii tari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.