Un concurs televizat a fost anulat in Columbia, dupa ce o concurenta a castigat echivalentul a 35.000 de euro pentru ca a recunoscut ca a angajat un asasin profesionist in vederea uciderii sotului ei, relateaza site-ul Ananova. MARTURISIRE. Popu
Un concurs televizat a fost anulat in Columbia, dupa ce o concurenta a castigat echivalentul a 35.000 de euro pentru ca a recunoscut ca a angajat un asasin profesionist in vederea uciderii sotului ei, relateaza site-ul Ananova. MARTURISIRE. Popularitatea emisiunii a€žAdevarul gol-golut" ajunsese la cote maxime in America de Sud, ea prezentand persoane supuse detectorului de minciuni in timpul unui interogatoriu acid. Concurentul care reusea sa ofere raspunsuri sincere in fata celor 21 de intrebari incomode, pleca acasa cu suma precizata mai sus. Producatorii emisiunii au dat, insa, de necaz cand Rosa Maria Solano a castigat concursul, dupa ce a dezvaluit ca a comandat uciderea sotului ei. Ea a precizat ca a angajat un asasin profesionist, dar ca planul nu a fost urmat. a€žCrima nu a mai avut loc, pentru ca asasinul i-a spus sotului meu pentru ce l-am angajat, iar acesta a fugit de acasa pentru totdeauna. Dumnezeu sa ma aiba in paza", a declarat femeia. Canalul de televiziune Caracol a retras show-ul, dupa ce autoritatile au amenintat ca vor adopta decizii drastice impotriva postului. In emisiunile precedente, concurentii au marturisit tot felul de lucruri, de la aventuri extraconjugale, pana la afaceri cu droguri si prostitutie homosexuala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.