Peste 50 de persoane s-au asezat ieri, de la primele ore ale diminetii, la coada la casele de bilete de la Stadionul "Farul" din Constanta, in speranta ca FRF va mai scoate la vanzare tichete pentru meciul Romania - Olanda. Lumea a stat cateva ore la
Peste 50 de persoane s-au asezat ieri, de la primele ore ale diminetii, la coada la casele de bilete de la Stadionul "Farul" din Constanta, in speranta ca FRF va mai scoate la vanzare tichete pentru meciul Romania - Olanda. Lumea a stat cateva ore la stadion sperand ca "oficialii FRF se vor simti si vor mai da cateva bilete", conform spuselor unuia dintre suporterii aflati la casa de bilete. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a anuntat insa miercuri ca toate biletele puse in vanzare pentru publicul larg s-au epuizat. "S-au tiparit 13.300 de bilete, 1400 au mers la galeria Olandei, 1000 s-au distribuit on-line, 1700 au fost solicitate de FC Farul pentru autoritatile locale, 20 la Ceahlaul, 30 la Otelul, 30 la Dinamo, galeriile de la Farul si Iasi au primit 450, iar sponsorilor li s-au dat 4000, toate fiind deja platite, astfel ca pentru case au ramas 4500 de bilete", a spus Lupescu.
In schimb, pe piata neagra se gaseste un numar impresionant de bilete, bisnitarii spunand ca au tichete pentru oricati doritori. Pretul unui bilet la peluza a ajuns la 150 de lei, iar la tribuna costa 200 de lei. Directorul economic al lui FC Farul, Elena Dogaru, care s-a ocupat de vanzarea biletelor pentru meciul Romania - Olanda, nu a putut da explicatii privind modul in care au fost distribuite tichetele si nici cate bilete din fiecare sector au fost puse in vanzare la case. "In momentul asta, ce sa spun, ca si asa numar banii ca sa predau la casierie! Sincer, imi cereti chiar imposibilul. Federatia a dat exact care a fost situatia! Capacitatea stadionului o cunoasteti, 2000 la tribuna I, 3500 la tribuna a II-a, 2500 peluza I si 3000 la peluza a II-a. Cam in jurul asta sunt cifrele", a spus Dogaru atunci cand a fost intrebata cate bilete la tribune si cate la peluze au fost din cele 4500 scoase la vanzare miercuri. Dupa ce a aparut informatia ca un numar mare de bilete a ajuns la Consiliul Judetean Constanta, care a dezmintit acest lucru, Dogaru a comentat pe marginea acestui aspect. "Nu numai Consiliul Judetean este autoritatea locala. In Constanta sunt foarte multe si sigur ca nu le-a revenit decat cate 10-20 la fiecare institutie. Intre autoritatile locale este si Directia de Sport si Camera de Comert si o serie intreaga de institutii de care eu nu pot sa imi aduc acum aminte. Fiecare a luat, Primarie, Consiliu, cate zece, cate zece, ce credeti, la cata populatie este!", a spus directorul economic al clubului Farul. "Casierii mei s-au intors dupa trei ore si ceva si au venit insotiti de jandarmi. Casierii s-au dus insotiti de jandarmi si au venit insotiti de jandarmi!", a precizat Dogaru, legat de faptul ca multe bilete au ajuns la bisnitari. Altfel, ieri, Consiliul Judetean Constanta a dezmintit afirmatiile directorului executiv al FRF, Ionut Lupescu, potrivit carora institutia ar fi primit bilete. "In ultimii trei ani, Consiliul Judetean Constanta nu a solicitat si nu a primit invitatii la meciurile organizate sau gazduite de Farul. Consideram ca problema aparuta la distribuirea biletelor pentru meciul de fotbal Romania - Olanda cade in responsabilitatea exclusiva a FRF si a clubului Farul", a declarat Cristian Moldovanu, purtator de cuvant al CJ Constanta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.