Hotnews.ro a facut publice doua inregistrari, avand in jur de 21 de minute, postate pe site-ul dailymotion.com, care par sa reprezinte filmul integral al intalnirilor si discutiilor Remes-Muresan-Ciorba, din care TVR 1 difuzat miercuri seara un prim
Hotnews.ro a facut publice doua inregistrari, avand in jur de 21 de minute, postate pe site-ul dailymotion.com, care par sa reprezinte filmul integral al intalnirilor si discutiilor Remes-Muresan-Ciorba, din care TVR 1 difuzat miercuri seara un prim episod.


In afara secventelor prezentate de televiziunea publica, mai pot fi vizionate imagini din momentul in care au fost livrate palinca si carnatii, si modul in care Muresan si-a pregatit apararea in fata procurorilor.. Pe site-ul dailymotion.com, sub titlul "O poveste din tara mea", pot fi gasite cele doua episoade restante. Contul este detinut de "geositeo", probabil cel la care facea apel Traian Basescu in conferinta de presa sustinuta ieri seara. Contul este inregistrat in data de 11 octombrie 2007, ulterior modificat apre sfarsitul acestei zile. Conform datelor prezentate de titular, necesare inscrierii in baza de date, "geositeo", este un barbat in varsta de 32 de ani, domiciliat in Salciile, Romania si un vajnic pasionat de "pescuit", judecand dupa un al treilea clip postat pe site-ul respectiv intitulat "Incredible Fishing".

"O poveste din tara mea",


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.