Divortul dintre Reese Witherspoon, recompensata cu un premiu Oscar in 2006, si actorul Ryan Philippe, a fost pronuntat de un judecator din Los Angeles, la 11 luni de la anuntul separarii lor, potrivit unor documente judiciare publicate miercuri, info
Divortul dintre Reese Witherspoon, recompensata cu un premiu Oscar in 2006, si actorul Ryan Philippe, a fost pronuntat de un judecator din Los Angeles, la 11 luni de la anuntul separarii lor, potrivit unor documente judiciare publicate miercuri, informeaza AFP, citat de Mediafax. Reese Witherspoon, in varsta de 31 de ani, a intentat divort de sotul sau, actorul Ryan Philippe, in varsta de 33 de ani, la inceputul lui noiembrie 2006, dupa sapte ani de casnicie. Witherspoon si Ryan Philippe s-au intalnit pe platourile de filmare la drama "Tentatia seductiei", in 1997, si s-au casatorit cateva luni mai tarziu. Cuplul are doi copii, Ava, in varsta de 8 ani, si Deacon, in varsta de 4 ani. Actrita figura deja printre primele trei cele mai bine platite actrite de la Hollywood in momentul in care a primit premiul Oscar pentru rolul din "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash" la editia din 2006 a premiilor Academiei americane de film. Dupa ce a jucat in lungmetrajul politist "Crash ­ Povesti din LA", premiat cu un Oscar in 2006, Ryan Philippe a figurat pe afisul filmului de razboi regizat de Clint Eastwood, "Steaguri pline de glorie", lansat in 2006 si nominalizat la premiile Academiei americane in 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.