Cristian Cioaca a refuzat sa se interneze in spital, insa va sta trei zile in concediu medical. In functie de rezultatul probelor de laborator asupra obiectelor gasite in rapa, „concediul“ poate deveni „permanent“.

Cristian Cioaca a refuzat sa se interneze in spital, insa va sta trei zile in concediu medical. In functie de rezultatul probelor de laborator asupra obiectelor gasite in rapa, „concediul“ poate deveni „permanent“.

La doar o zi dupa ce a revenit din concediul de odihna, Cristian Cioaca, principalul suspect ca si-a omorat sotia, avocata Elodia Ghinescu, a intrat din nou in „repaos“. Ieri dimineata, la indemnul conducerii Sectiei 2 Politie Brasov, Cioaca s-a prezentat la control la Sectia de psihiatrie a Spitalului Militar Brasov. Medicii au stabilit, pentru a doua oara in decurs de o luna, ca politistul sufera de un sindrom nervos depresiv, i-au recomandat trei zile de concediu medical si luni, la ora 14.00, ar urma sa revina la serviciu.

Avocatul Sorescu: 'Elodia a sustras uniforma>>
Desi reporterii nostri au incercat sa-l contacteze pe Cristian Cioaca, pentru a lamuri povestea uniformei de politist descoperite de anchetatori, la inceputul acestei saptamani, in rapa din apropiere de Poiana Brasov, acesta a refuzat orice discutie. Avocatul sau, F lorin Sorescu, a fost insa mai comunicativ. Acesta sustinea, ieri dimineata, ca nu stia ca clientul sau a intrat in concediu medical. In legatura cu probele descoperite de anchetatori marti, Sorescu a reiterat faptul ca banuieste ca acestea au fost plantate la fata locului de catre parintii Elodiei Ghinescu. „Este o ipoteza doar. Banuim ca uniforma de politist, cartile, babetica, fotografiile, fata de perna si cutiile goale de bijuterii au fost sustrase din apartamentul clientului meu din Brasov de catre sotia sa, Elodia. Acest lucru s-ar fi putut produce undeva intre data de 30 august si 5 septembrie, in lipsa domnului Cioaca.

Ulterior, lucrurile au fost depuse de catre parintii Elodiei, care locuiesc la Rasnov, pentru a-l incrimina pe clientul meu“, ne-a declarat avocatul Sorescu.

Uniforma de politist gasita in rapa de langa Poiana Brasov reprezinta una dintre cele mai importante probe ce-i conduce pe anchetatori la Cristian Cioaca.

Acesta din urma sustine ca nu i-a disparut nicio uniforma, chiar daca tot el recunoaste ca nu a verificat daca toate uniformele pe are le detine sunt la locul lor, in apartamentul din Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin