Proprietarul echipei de baschet Los Angeles Lakers, Jerry Buss, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Los Angeles Times, ca ar fi dispus sa-l vanda pe jucatorul Kobe Bryant, care mai are de primit 88,6 milioane de dolari pentru cei patr
Proprietarul echipei de baschet Los Angeles Lakers, Jerry Buss, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Los Angeles Times, ca ar fi dispus sa-l vanda pe jucatorul Kobe Bryant, care mai are de primit 88,6 milioane de dolari pentru cei patru ani de contract, informeaza Marca. NEMULTUMIT. Kobe Bryant mai are patru ani de contract cu echipa americana, insa Jerry Buss, care detine Los Angeles Lakers de 28 de ani, s-a aratat dispus sa analizeze ofertele pe care le va primi pentru jucator, mentionand ca nu exclude un transfer, in cazul in care termenii acestuia vor fi si pe placul baschetbalistului. Marca mentioneaza ca, in aceasta vara, Kobe Bryant a cerut sa fie lasat sa plece la o alta echipa, Buss fiind cel care a incercat sa-l convinga sa ramana. "Am incercat sa-i explic lui Kobe cat de mult este dorit la Los Angeles, insa el nu a dorit sa-si schimbe pozitia. Ulterior, i-am spus ca voi incerca sa gasesc cea mai buna solutie pentru mine, respectandu-i si lui dorintele", a declarat milionarul in varsta de 74 de ani. Publicatia spaniola mentioneaza ca baschetbalistul s-a aratat nemultumit de lotul formatiei Los Angeles Lakers pentru noul sezon.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.